divendres, 10 de gener del 2014

El valor de les imatges.

Us proposo veure dues imatges històriques de la biblioteca de la Holland House, una mansió victoriana de la zona de Kensington, Londres. Avui dia només queden unes poques restes de l'edifici i l'indret forma part del Holland Park.

La primera fotografia d'aquesta biblioteca i antic cenacle intel·lectual correspon a l'any 1907:

 
La segona correspon a l'any 1940, quan les prestatgeries van quedar gairebé intactes després d'un bombardeig aeri alemany en plena Segona Guerra Mundial. La imatge va fer-la un autor desconegut per a l'agència fotogràfica Fox Photos i transmet perfectament una imatge de normalitat i de resistència enfront de la barbàrie nazi que volia desmoralitzar als londinencs.
 
 

4 comentaris:

  1. Bon dia. Em dirigeixo a vostè perquè busco informació del meu besavi Josep A Arbós Buxó. Estic gairebé segura de que parla d'ell, pero no tinc tota la informacio. Soc escriptora i preparo un llibre sobre la seva vida. ¿que em podria ajudar?
    gracies

    ResponElimina
  2. Bon dia. Em dirigeixo a vostè perquè busco informació del meu besavi Josep A Arbós Buxó. Estic gairebé segura de que parla d'ell, pero no tinc tota la informacio. Soc escriptora i preparo un llibre sobre la seva vida. ¿que em podria ajudar?
    gracies

    ResponElimina
  3. Segueixo buscant la confirmació comentada anteriorment... segueixo sense poder confirmar si hi havia dos ciutadans que no fossin familia amb aquests cognoms i se que un d'ell era el meu besavi...

    ResponElimina
  4. Segueixo buscant la confirmació comentada anteriorment... segueixo sense poder confirmar si hi havia dos ciutadans que no fossin familia amb aquests cognoms i se que un d'ell era el meu besavi...

    ResponElimina